Toto sú najlepšie valentínske darčeky pre muža

blog_03

Potešte partnera niečím originálnym. Toto sú najlepšie valentínske darčeky pre muža.

Sviatok všetkých zaľúbených sa nezadržateľne blíži a s ním prichádza aj obdobie lásky a romantiky. Premýšľate nad tým, ako potešiť svojho partnera? Namiesto klišé a tradičných produktov vsaďte tento rok na originálny valentínsky darček, ktorý ho skutočne poteší. 

Valentínsky darček pre muža sa vyberá o trochu ťažšie než pre ženu. Mnohé partnerky to vyriešia niečím sladkým, fľašou kvalitného alkoholu, plyšákom, parfumom alebo nejakým na mieru vyrobeným darčekom. Nie, že by tieto predmety mužov nepotešili, ale mnohí z nich sú skôr na technológie. Nemusíte mu kupovať nič veľké a drahé, úplne postačí aj maličkosť. Čo keby ste ho tento rok prekvapili niečím praktickým? Máme pre vás niekoľko tipov.

Zaujímavý kryt na mobil poteší každého muža

Obaly na mobil používame azda všetci. Stačí, aby ste poznali konkrétny model telefónu vášho partnera a môžete mu vybrať niečo zaujímavé. Najobľúbenejšou voľbou sú obyčajné zadné kryty na mobil, ktoré máme dostupné vo viacerých farbách, materiáloch a prevedeniach. Nič nepokazíte transparentným alebo čiernym obalom, ktoré patria k najpredávanejším. Niektorým mužom môže viac vyhovovať aj knižkové puzdro na mobil, v ktorom môžu nosiť aj doklady a peniaze. 

Originálne kryty na mobil

Pokiaľ chcete pre svojho drahého niečo výnimočnejšie, odporúčame vám značkové obaly na mobil. V našej ponuke nájdete rôzne značky, ako napríklad Karl Lagerfeld, Guess a Lacoste.
Na svoje si prídu aj milovníci áut.
Zadné kryty značky BMW potešia nielen majiteľov týchto vozidiel, ale aj mužov, ktorí majú radi eleganciu a praktickosť, pretože niektoré typy puzdier sú vybavené zabudovaným stojanom. Značkové obaly Mercedes sú jednoduché, no zároveň štýlové. Väčšinou sú dostupné v čiernej farbe s nenápadným logom. 
Samostatnou kategóriou sú puzdrá na mobil značky AMG, ktoré sú dostupné v koženom alebo karbónovom prevedení aj pre tých najnáročnejších. Na jednoduchosť vsádzajú aj zadné kryty na mobil značky Audi. Dominuje v nich čierna farba a dostupné sú kožené, silikónové a karbónové verzie. Poslednou možnosťou sú značkové kryty Ferrari, ktoré v sebe nesú kombináciu čiernej, červenej a žltej farby, čo z nich robí naozaj zaujímavý doplnok. Niektoré z nich majú tiež zabudovaný stojan pre jednoduchšiu manipuláciu s telefónom.

Puzdra pre Apple Airpods

Milovníkou hudby určite potešia puzdra pre Apple Airpods, ktoré kombinujú moderný dizajn, eleganciu a praktickosť. Na výber máte širokú ponuku farieb, vzorov a prémiových značiek pre tú najlepšiu ochranu.

Náhradný náramok na smart hodinky

Ak je váš partner športovým nadšencom, prípadne sa zaujíma o svoj zdravotný stav, určite nosieva smart hodinky alebo náramok. Vedeli ste o tom, že väčšina modelov umožňuje výmenu remienkov? Podľa modelu jeho zariadenia môžete vybrať náhradný náramok na hodinky. Ak doteraz nosieval skôr športové typy, vsaďte na niečo elegantné, napríklad na kožený remienok. Ten sa skvele hodí aj na spoločenské podujatia a významné udalosti.  

Praktický držiak na mobil do auta

V prípade, že váš partner trávi veľa času v aute, stavte na overenú klasiku. Držiak na mobil je dnes už nevyhnutnou výbavou pri šoférovaní. Určite nič nepokazíte magnetickým držiakom, no mnohí vodiči uprednostňujú držiak na mobil do mriežky ventilátora.
Valentínsky darček pre partnera nemusí byť vôbec nudný a predvídateľný. Inšpirujte sa našimi tipmi a vyberte pre svoju polovičku niečo na našom e-shope www.gsm-suciastky.sk. Ak urobíte objednávku do 14. hodiny, tovar, ktorý máme skladom, vám dorazí nasledujúci pracovný deň. Vďaka tomu stíhate kúpiť originálny a praktický darček na Valentína aj na poslednú chvíľu.