Nové modely Samsung Galaxy A55 a A35 sú tu

blog_07

Nové modely Samsung Galaxy A55 a A35 sú tu: Získajte kvalitu za rozumnú a dostupnú cenu  

Hľadáte mobilný telefón v strednej triede, ktorý vám ale ponúkne kvalitu takmer ako vlajková loď? Spoločnosť Samsung pred pár dňami predstavila svoje nové modely Galaxy A55 5G a Galaxy A35 5G. Cenovo sú dostupné širokej verejnosti, no svojím výkonom a funkciami prekvapia aj náročnejších používateľov. 

Novinky v sérii Samsung Galaxy A ponúkajú tie najmodernejšie technológie a v porovnaní s predošlými modelmi sú prvýkrát zabezpečené pomocou Samsung Knox Vault. To znamená, že vaše zariadenie bude viac a lepšie chránené pred hardvérovými a softvérovými útokmi. Táto funkcia bola doteraz len pri vlajkových lodiach Samsungu, avšak spoločnosť sa rozhodla priniesť ju medzi všetkých ľudí. 

Fotografie podporené umelou inteligenciu

Azda najväčšou zmenou pri modeloch Galaxy A55 5G a Galaxy A35 5G je kvalitnejší fotoaparát. Môžete sa tešiť na kvalitnejšie zábery a videá aj pri slabých svetelných podmienkach a v noci. Dôvodom je vyspelá a pokročilá technológia AI Image Signal Processing. Umelá inteligencia vylepšuje nielen zábery ľudí, ale aj zábery krajín. 

Rozdiely medzi Samsung Galaxy A55 5G a Galaxy A35 5G

Najnovšie modely série Samsung Galaxy A sú dostupné vo viacerých pastelových farbách. Zaujať môžu rovnako mladších aj starších, ktorí chcú vlastniť kvalitný mobilný telefón za dobrú cenu. Obidva modely Galaxy A55 5G aj Galaxy A35 5G ponúkajú 6,6" Super AMOLED displej so 120 Hz obnovovacou frekvenciou. S kapacitou batérie 5 000 mAh by vám mal telefón vydržať aj dva dni, čo poteší ľudí, ktorých nebaví každodenné dobíjanie. 

Mierne odlišnosti pozorujeme pri fotoaparátoch, ktoré má model Galaxy A55 5G kvalitnejšie, najmä čo sa týka širokouhlého objektívu a prednej kamery. A rozdiel je aj v samotnom dizajne. Kým lacnejší model Galaxy A35 5G má plastový rám, model Galaxy A55 5G má rám vyrobený z kovu, vďaka čomu pôsobí prémiovejšie a kvalitnejšie. 

Samsung Galaxy A35 5G je dostupný od 379 € (128 GB úložisko). V prípade 256 GB pamäte zaplatíte 449 €. Vyšší model Samsung Galaxy A55 5G si môžete kúpiť od 479 € (128 GB) alebo 529 € (256 GB)

Nezabúdajte na príslušenstvo pre Galaxy A55 5G a Galaxy A35 5G

Keď sa rozhodnete pre kúpu nového mobilného telefónu zo série Samsung Galaxy A, mali by ste automaticky myslieť aj na ochranu svojho telefónu. Keďže v balení sa žiadny ochranný obal nenachádza, odporúčame vám objednať si podľa preferencií zadný kryt alebo knižkové puzdro. Chrániť by ste mali aj obrazovku, pretože výmena prasknutého a rozbitého displeja by bola zbytočne drahá. V tomto vám skvele poslúži tvrdené ochranné sklo, ktoré je účinné proti škrabancom, nečistotám a chráni aj pred rozbitím displeja. 

Ak hľadáte príslušenstvo na Samsung Galaxy A55 5G, na našom e-shope nájdete rôzne farebné puzdrá aj ochranné sklá. Z našej ponuky si rovnako môžete vybrať aj príslušenstvo na Samsung Galaxy A35 5G. Nezabúdajte ani na nabíjačku na mobil, keďže nabíjací adaptér nie je súčasťou balenia.